20-12-04

Ik wordt Peter !!!

Ik heb , en 't was al een tijdje geleden, weer eens een super intens weekend achter de rug.

Vrijdagavond begon het nog rustig, samen met mijn collega nog de laatste 2 posten gedaan om steungeld voor de brandweer op te halen. Daarna nog een pintje gedronken in café 't Oud Gemeentehuis en tenslotte nog een rustige en gezellige avond thuis bij vrouw en kroost.

Zaterdag ben ik goed in actie geschoten ! De hele dag buiten geholpen op ons plein om de kertmarkt van zondag voor te bereiden. Dan om 18h40 vertrokken naar Kortemark waar we waren uitgenodigd op een etentje bij onze choclatier Francis en zijn (zwangere) vrouw Mieke. Ook Lieve, een zeer goede vriendin van Mieke, en haar man Francky waren uitgenodigd. Die Lieve, had al enkele dagen, weken aangevoeld, dat wij ,niet zomaar waren uitgenodigd. Ik daarentegen sta niet stil bij al die dingen en was mij dus ook van geen kwaad bewust. Na enkele glaasjes champagne en wat overheerlijke warme hapjes, toverde Mieke plots enkel kerstkadeautjes tevoorschijn. Eerst een aardigheidje voor Claudia en dan nog een aardigheidje voor Lieve, maar bij haar zat er een kerskaart, nou noem het maar brief. Wat er instond winst ik niet direct, maar je zag direct dat ze héél erg geëmotioneerd was. In de brief werd namelijk gevraagd of zij meter wilde worden van de toekomstige zoon/dochter van Francis en Mieke ! Lieve was zéér vereerd, had het zelfs een beetje verwacht en aanvaarde het aanbod.

En nog was mijnen frank, of moet ik nu zeggen eurocent, niet gevallen hoor …… blind als ik ben voor dergelijke dingen !

Dan kregen Francky en ikzelf ook een kerstkadeautje. Eerst terug een aardigheidje voor Francky en dan ook een aardigheidje, nou ja … een fles champagne kan je al niet zomaar een aardigheidje meer noemen hé, voor mij met ook voor mij een kerstkaart/brief. En, geloof het of niet, nog had ik het niet door.

Toen begon ik te lezen, en dan pas drong het echt tot mij door. Francis en Mieke vroegen mij als Peter voor hun toekomstig kindje. Dit vond ik gewoon echt de MAX, fantastisch, geweldig ! Dit had ik echt niet verwacht en dat maakte de verrassing natuurlijk des te groter en des te mooier.

Ik heb natuurlijk aanvaard en om eerlijk te zijn ben ik echt wel fier dat ik straks Peter mag zijn van hun klein boeleke.

Daarna zijn we opnieuw verder gegaan met aperitieven, daarna volgde nog fondu en twee overheerlijke taarten. Al vond ik de ene taart wel veel lekkerder dan de andere … was het door de paarswitte schijn … of iets anders … wie zal het zeggen.

Het werd dus gewoonweg een supergezellige avond waarbij wij, dankzij de toekomstige meter en hare man, ook een supergezellig nieuw koppel hebben leren kennen.

We waren natuurlijk wel laat thuis …. 2u00 en ik moest er alweer vroeg uit voor de kerstmarkt … meer daarover … morgen, want mijn vingers beginnen pijn te doen !16:01 Gepost door Dolfke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een dikke proficiat!!! Vanaf volgend jaar word dat een klein beetje dieper in de portemonnee
tasten zie want allebei meter en peter, als dat geen geluk hebben is! :)

Het enthousiasme is er zeker al want berichtje staat er twee keer op
hihihi

Nogmaals,...proficiat voor jou en je vrouwke! ;-)

Liefs,
Flowergirl xxx

Gepost door: Flowergirl | 20-12-04

Kleine correctie flowergirl ! tja, inderdaad , het berichtje stond er twee maal op, maar dat is nu in orde gebracht !

Dan nog een kleine correctie. Ik ben getrouwd met Claudia en Lieve is getrouwd met Francky. Lieve en ikzelf worden de meter en peter, dus niet mijn vrouwke en ik .... misschien was mijn tekst wat onduidelijk ? .... anders was het inderdaad dubbel in de portemonnee tasten ;-)

Gepost door: Dolfke | 21-12-04

De commentaren zijn gesloten.