05-02-05

Geen oproepen deze week

Deze week geen oproepen gehad. Zo'n goede ouderwetse kalme week in Pittem, dat was alweer een tijdsje geleden. 't Zal maar goed zijn ook zeker want dat betekend dat er niemand in de miserie zat.
 
't Vrouwtje moest deze week voor de voorlaatste keer binnen voor chemo. Ze was opnieuw serieus van de kaart en moest woensdag ook nog heel de dag overgeven. Ze zat effe weer in een dipje maar donderdag en vrijdag was het al een heel stuk beter.
Nu, nog volgende week de laatste dosis en dan is ze daar al van af. De lijdensweg is echter nog niet ten einde. Op 2 maart zal ze geopereerd worden en daarna volgt nog bestraling. Er is echter al een hele weg afgelegd en dat is dan toch al achter de rug !

Morgen is er weer de maandelijkse oefening. Even voor 8h00 moeten we in het brandweerarsenaal zijn en om 8h00 stipt is er eerst appèl. Daarna start de eigenlijke oefening. Tot 10h00 zijn we bezig. Daarna praten we nog wat na in ons vergaderlokaal ( met bar natuurlijk ! ). De groep van week zorgt voor de bediening dus val ik weer in de prijzen want sedert donderdag ben ik weer van week. Nu 't is met plezier gedaan natuurlijk ;-)
 
Tot later.

14:31 Gepost door Dolfke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

=) Een heel plezant spelleke hieronder, heb het (nog) niet t'eind
kunnen spelen, moest stoppen aan level 6 maar ik ga het zeker
nog eens doen als ... ik eens wat meer tijd heb. ;-)

Nog een heel prettig weekend alvast! :)

Gepost door: Flowergirl | 05-02-05

goed Goed dat het in Pittem een beetje rustig was dan ... Je vrouwke zal je wel erg nodig gehad hebben. Wens haar veel sterkte toe!
een dikke knuffel voor jullie beiden x

Gepost door: ann | 08-02-05

De commentaren zijn gesloten.