08-02-05

maandoefening van vorige zondag

Vorige zondag was er weer een maandoefening.
Om 8h00 was er appel.
De oefening starte pas om 8h30, wat tot wat gekibbel leide bij de manschappen. Reden voor die vertraging was dat de korporaals nog moesten gebriefed worden.
Er werd geoefend aan de sporthal van Pittem.
Het oefenen met de elevator stond deze keer centraal.
Electricientje was er ook. Hij sprak mij wat bemoedigende woorden in n.a.v. de moeilijke tijd die ik doormaak met mijn vrouwke. Het was denk ik de eerste keer dat iemand van mijn persoonlijke dichte & verre vrienden ( neem ze maar allemaal samen ) mij een bemoedigend woordje toesprak. Nou, het deed wel deugd moet ik zeggen. Zelf heeft electricientje ook geen al te leuke periode achter de rug. Het lijkt mij dat mensen die zelf in de miserie zitten of zelf miserie hebben meegemaakt zich best kunnen inleven en meest meedeleven tonen met anderen in de miserie.
( maar dat heb ik eerder al eens gezegd denk ik ;-) )
In ieder geval. Om 10h00 waren we terug in het brandweerarsenaal en was de oefening gedaan. Daarna heb ik nog 2 uur de vergaderzaal (lees kantine) opgehouden. Er werden aardig wat pintjes gedronken maar het werd een al bij al rustige voormiddag.
Tot later.

20:33 Gepost door Dolfke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dank dolfke het zijn niet altijd degene die mooi tegen u klappen da ge de meeste steun aan hebt zulle !!!!!!!!!!!!!!!! groetjes aan claudia salu
en bedankt he van zondag

Gepost door: elektricientje | 09-02-05

De commentaren zijn gesloten.